Een vrouw krijgt een kleurbehandelingen in een salon.
"The best color in the whole world is the one that looks good on you."-Coco Chanel

Breng je haar tot leven met een kleurbehandeling

Mensen komen vanuit heel het land naar Dilara’s Hair. Waarom? Omdat wij specialist zijn op het gebied van (soft) balayages, highlights, lowlights en andere exclusieve kleurbehandelingen. We zijn gespecialiseerd in het blonderen van donker haar. We werken met de beste producten, volgens de nieuwste technieken en zijn altijd op hoogte van de laatste trends.

We kleuren jouw haar niet zomaar: eerst kijken we of wat jij wilt wel écht mogelijk is en bij je past. We denken graag met je mee, doen geen valse beloftes en laten je hoe dan ook met een goed gevoel vertrekken.

Om je zo goed mogelijk te helpen beoordelen we graag eerst je haren en wensen. Je kan vrijblijvend langskomen in de salon, maar ook onze intake formulier invullen. Vragen of twijfels? WhatsApp ons gerust, we denken graag met je mee!

Kleurbehandeling aanvragen

Kleuren

 • Spoeling v.a. €45

  (Opfrissen van de huidige kleur, let op! Met een spoeling kan je niet lichter dan de huidige kleurhoogte!)

 • Uitgroei verven €50

  Egale kleuring, grijs dekking. (Let op! Dit valt niet onder een uitgroei balayage/ highlights behandeling).

 • Verven ( 1 kleur ) v.a. €80

  Dit is een basiskleuring, met deze behandeling egaliseer je de huidige haarkleur of kan je donkerder gaan.

 • Blonderen hele haar v.a. €95

  Egale kleuring

 • Uitgroei blonderen v.a. €65

  Egale kleuring

 • Lowlights v.a. €75
 • Highlights bijwerken 1/2 hoofd v.a. €65
 • Highlights bijwerken hele hoofd v.a. €95
 • Balayage bijwerken hele hoofd v.a. €95
 • Balayage v.a. €160

  Inclusief Olaplex behandeling, föhnen en spoeling

 • Highlights v.a. €160

  Inclusief Olaplex behandeling, föhnen en spoeling

 • Toeslag per bakje €35

  Per bakje blondeer dat word gebruikt zal er een toeslag van €35 bovenop de prijs komen.

Kleurbehandelingen

Maak eenvoudig je afspraak voor onze kleurbehandelingen zoals een spoeling, uitgroei verven, of een egale kleuring.

Afspraak maken
Twee vrouwen krijgen kleurbehandelingen en laten hun haar knippen door een Kleurspecialist-kapper in een salon.
Laat je transformeren

Balayage & highlights

Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van een balayage en highlights. Doordat we eerst jou en je haar leren kennen weten we precies wat wel en niet mogelijk is. We werken uitsluitend met de beste producten om tot een zo natuurlijk, mooi en gezond mogelijk resultaat te komen.

Onze klanten komen vanuit heel het land (en verder!) voor een balayage, highlights of andere kleurbehandeling júist omdat wij direct zien wat bij iemand past. Wij zijn een kleurspecialist kapper en kunnen meer dan veel andere salons. En dat ervaar je.

Lees meer
Twee vrouwen met hoofddoeken laten hun haar doen in een salon.
Natuurlijke overgang

(Soft) balayage

Bij een balayage behandeling wordt er een natuurlijke overgang gecreëerd. De haaraanzet blijft donkerder dan de lengten en punten, waardoor je minder snel last hebt van uitgroei.

Een soft balayage behandeling is nóg subtieler en zachter, hierbij gaan we voor een natuurlijke look met een donkere aanzet en subtiele, speelse plukjes door het haar heen. Ga je voor een (soft) balayage behandeling, dan hoef je minder vaak een kleurbehandeling te ondergaan.

Lees meer
Ons team staat klaar om je te ondersteunen met deskundig advies

Heb je vragen of twijfels over je volgende haarstijl?

WhatsApp ons
Een vrouw die een balayagebehandeling krijgt van een kleurspecialist in een salon.
Subtiele plukjes in je haar

Highlights & lowlights

Wil je highlights zetten? Dan zetten we blonde plukken in het haar. Highlights zetten kan op verschillende diktes haar en met verschillende kleurhoogtes. We zorgen dat de highlights áltijd bij jouw haar en jouw wensen past.

Bij Dilara’s Hair kan je ook lowlights laten zetten. Dit is het tegenovergestelde van highlights: er worden donkere plukken in het haar gezet wat voor meer diepte zorgt. Wij combineren ook graag kleurtechnieken om prachtige transformaties te creëren.

Lees meer
Een vrouw laat haar haar knippen bij een kleurspecialist kapper in Zwanenburg.
De nadruk op jouw gezicht

Face framing highlights

Bij een balayage behandeling wordt er een natuurlijke overgang gecreëerd. De haaraanzet blijft donkerder dan de lengten en punten, waardoor je minder snel last hebt van uitgroei.

Een soft balayage behandeling is nóg subtieler en zachter, hierbij gaan we voor een natuurlijke look met een donkere aanzet en subtiele, speelse plukjes door het haar heen. Ga je voor een (soft) balayage behandeling, dan hoef je minder vaak een kleurbehandeling te ondergaan.

Een stralende nieuwe coupe

Toner & spoeling

Met een toner kan je ongewenste tinten in geblondeerd of ontkleurd haar neutraliseren. Gele of koperen tinten worden gecorrigeerd en koeler gemaakt met een toner, zodat er bijvoorbeeld een zilvere, assige of platina tint ontstaat.

Een toner vervaagt geleidelijk met iedere wasbeurt. Met een spoeling kan je jouw volledige haarkleur veranderen of extra glans aan je haar toevoegen. Een spoeling is minder schadelijk dan permanente haarverf, maar je kan wel lang genieten van een stralende, frisse kleur.

Geluk is een goede haardag na Haren laten knippen.
Dé kleurspecialist in Zwanenburg, Amsterdam. Vind een kapsalon met spiegels en stoelen voor al uw stylingbehoeften.

Exclusief

Ontspannen in de privéruimte

Wist je dat wij een privéruimte hebben in onze salon? Wil je meer privacy omdat je snel overprikkeld bent, een hoofddoek draagt of om andere redenen?

Lees meer

Intake voor kleurenbehandeling

Geweldig dat je meteen het intakeformulier wilt invullen! Jouw enthousiasme voor onze kleurbehandelingen inspireert ons.

We zijn volledig toegewijd aan het creëren van jouw droomlook en staan te popelen om samen met jou de perfecte kleurnuance te vinden.

Door het intakeformulier in te vullen, geef je ons waardevolle inzichten in jouw wensen, waardoor we een behandeling op maat kunnen aanbieden die precies aansluit bij jouw visie.

 

Online afspraak boeken

Klaar voor een exclusieve transformatie?

Maak een afspraak
Afspraak maken