Een vrouw laat haar wenkbrauwen epileren.
Perfect gevormde wenkbrauwen en wimpers

Laat je natuurlijke schoonheid stralen

Bij Dilara’s Hair begrijpen we dat wenkbrauwen veel meer zijn dan alleen haartjes boven je ogen. Ze vormen een essentieel onderdeel van je gezichtsuitdrukking en dragen bij aan je algehele uitstraling.

Een kleine aanpassing in de vorm van je wenkbrauwen kan al een wereld van verschil maken. Laat je ogen spreken, zelfs op die dagen dat make-up geen deel uitmaakt van je routine!

Afspraak maken

Epileren

  • Wenkbrauwen epileren €15
  • Wenkbrauwen verven €10
  • Wimpers verven €10
  • Bovenlip epileren €5
  • Kin epileren €3
  • Hele gezicht + Wenkbrauwen epileren €30

Epileren

Wenkbrauwen
Onze specialisten hebben een scherp oog voor detail en zorgen ervoor dat jouw wenkbrauwen perfect passen bij de vorm van je gezicht. Met precisie en zorg worden overtollige haartjes verwijderd, waardoor een natuurlijke en verzorgde look ontstaat.

Bovenlip Epileren
Zorg voor een gladde en verzorgde look met onze bovenlip epileren service. Snel, effectief en met langdurige resultaten.

Volledig gezicht + wenkbrauwen epileren
Voor een complete gezichtsbehandeling waarbij we niet alleen je wenkbrauwen, maar ook andere delen van je gezicht zorgvuldig epileren voor een frisse en stralende uitstraling.

Een vrouw met prachtig uitgevoerde balayage zittend in een stoel in een salon.
Een vrouw laat haar haar knippen bij de kleurspecialist kapper in Zwanenburg.

Wenkbrauwen of wimpers verven

Wil je vollere wenkbrauwen of een kleur die beter bij je haarkleur of huidtint past? Onze wenkbrauwverf behandeling accentueert je wenkbrauwen op een natuurlijke manier.

Voor een diepere blik en een expressievere uitstraling zonder dagelijkse mascara. Onze wimperverf geeft je wimpers een rijke, donkere tint die je ogen doet opvallen.

Beschrijving: Een vrouw laat haar haren knippen in een salon.

Jouw tevredenheid voorop

Bij Dilara’s Hair staat jouw tevredenheid voorop. Onze ervaren stylisten nemen de tijd om jouw wensen te begrijpen en adviseren je over de beste behandelingen voor jouw unieke gezichtsvorm en -kenmerken.

Boek vandaag nog je afspraak voor wenkbrauwstyling en ervaar de magie van een perfect gevormde wenkbrauw en wimperlook.

Online afspraak boeken

Klaar voor een exclusieve transformatie?

Maak een afspraak
Afspraak maken