Een vrouw laat haar haar knippen door een dé kleurspecialist in een salon in Zwanenburg.
"Your hair is your crown, wear it proudly." –Dilara's Hair

Kapper omstreken Amsterdam voor hem en haar

Dilara’s Hair is niet zomaar een kapper omstreken Amsterdam. Het draait hier namelijk altijd om jou! We knippen, wassen en föhnen zowel dames als heren en gebruiken uitsluitend de allerbeste high-end haarproducten. Je haren laten knippen? Dan nemen we alle tijd voor je en zoeken we uit wat perfect bij jou en je haartype past.

Regelmatig je haren laten knippen is noodzakelijk, maar het moet ook een ontspanmomentje voor jezelf zijn. Deel je wensen met onze haarspecialisten en we zorgen ervoor dat je met een nieuwe, frisse look de deur uitstapt. Maar natuurlijk niet voordat je tevreden bent én hebt genoten van onze overheerlijke cappuccino. Sit back and relax!

Heb je een vraag? Stuur ons een WhatsApp bericht.

Afspraak maken

Dames knippen

  • Knippen €37
  • Wassen knippen en drogen €42
  • Wassen knippen en model föhnen v.a. €58
  • Wassen en föhnen v.a. €40

Heren knippen

  • Knippen €27
  • Wassen knippen en drogen €32
  • 1 lengte scheren €20

Eerlijk advies en kundig

Altijd een kapsel dat bij jou past

Wil je je haren laten knippen in Amsterdam en ben je toe aan iets nieuws? Neem dan altijd een voorbeeldfoto mee naar je afspraak. We bespreken jouw wensen en nemen de tijd om jou en vooral jouw haar te leren kennen.

Past het kapsel dat jij wenst niet bij jouw gezicht of is het gewoonweg niet geschikt voor jouw haartype? Dan geven we dit eerlijk aan. Wat we ook altijd doen? We zoeken tot in de puntjes uit welk kapsel wél perfect bij jou past. Zodat als jij je haren laat knippen, je altijd tevreden en met een passende, frisse coupe de deur uitstapt.

Een vrouw laat haar haren knippen terwijl ze voor een spiegel zit in een salon.
Een vrouw laat haar haar knippen bij een kleurspecialist kapper in Zwanenburg.

Laat je onderdompelen in luxe

Haren laten knippen volgens onze unieke methode

Al onze haarstylisten zijn specialisten. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends, gebruiken de allernieuwste technieken en zien direct wat bij jou en jouw haartype past. Ben je op zoek naar een kapper in Amsterdam die met je meedenkt, eerlijk is en nét dat stapje extra zet?

Naar een kapper in Amsterdam waar je volledig kan ontspannen in een sfeervolle, rustgevende ruimte en waar alle tijd voor JOU wordt genomen? Wees welkom bij Dilara’s Hair en ontdek waarom veel anderen die jou voorgingen enorm te spreken zijn over onze unieke en exclusieve aanpak.

Een kapsalon met spiegels, stoelen en een hoofddoekgedeelte.
Exclusief én privé genieten

Kapper in Amsterdam met privéruimte

Wist je dat wij een privéruimte hebben in onze salon? Ben je een hoofddoekdrager, wil je graag wat meer privacy, raak jij of je kind sneller overprikkeld of vind je het prettiger om in nog meer rust te genieten van jouw behandeling?

Geef dit aan tijdens het maken van de afspraak en we zorgen ervoor dat je kosteloos in de privéruimte wordt behandeld.

Privéruimte
Online afspraak boeken

Klaar voor een exclusieve transformatie?

Maak een afspraak
Afspraak maken