Een vrouw laat haar haar kleuren bij dé kleurspecialist kapper in Zwanenburg.
Laat je haar schitteren met professionele highlights

Jouw weg naar een stralende en natuurlijke haarlook

Ontdek de kunst van highlights bij Dilara’s Hair, waar we jouw natuurlijke schoonheid accentueren met subtiele, stralende plukjes. Of je nu kiest voor klassieke highlights of moderne lowlights, onze experts zorgen ervoor dat elke kleurnuance perfect bij jouw haar en persoonlijke stijl past.

Op maat gemaakte highlights voor elk haartype

Highlights: Een levendige Look

Bij Dilara’s Hair begrijpen we dat highlights meer zijn dan alleen maar blonde plukken. Ze zijn een manier om dimensie, diepte en levendigheid aan je haar toe te voegen. Onze stylisten zijn bedreven in het toepassen van diverse diktes en kleurhoogtes, zodat jouw highlights goed aansluiten bij jouw wensen en haartype.

Een vrouw laat haar haar knippen door een professionele haarstylist bij kapper Dé kleurspecialist in Zwanenburg.
Beschrijving: Twee vrouwen die hun haar laten knippen in een salon.

Creëer contrast met lowlights

Lowlights: Diepte en dimensie

Naast highlights bieden we bij Dilara’s Hair ook de optie voor lowlights. Deze techniek, waarbij donkere plukken worden toegevoegd, zorgt voor extra diepte en een rijkere uitstraling. We combineren vaak verschillende kleurtechnieken om een unieke, multidimensionale look te creëren.

 

Wij laten je stralen

Face Framing Highlights: Accentueer je gezicht

Onze face framing highlights zijn speciaal ontworpen om je gezicht op een natuurlijke wijze te accentueren. Deze techniek brengt licht en focus naar je gezicht, waardoor je natuurlijke schoonheid extra wordt benadrukt. Het is de perfecte manier om subtiele veranderingen aan te brengen die een groot verschil maken.

Een vrouw laat haar haar knippen bij de kleurspecialist kapper in Zwanenburg.
Twee vrouwen krijgen kleurbehandelingen en laten hun haar knippen door een Kleurspecialist-kapper in een salon.

Boek jouw Highlights ervaring

Persoonlijke aandacht

Kies voor highlights bij Dilara’s Hair en ervaar hoe we met precisie en zorg jouw haar transformeren. Onze toewijding aan kwaliteit en persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat je de salon verlaat met een look die niet alleen straalt, maar ook jouw unieke persoonlijkheid weerspiegelt.

Veelgestelde vragen over Highlights

Wanneer je kiest voor één van deze behandelingen, kun je er vanuit gaan dat de behandeling zo’n 3,5 tot 5 uur in beslag zal nemen. Het verschilt per haartype hoe lang de behandeling zal duren. Ieder haartype heeft een andere dikte en lengte, basiskleur en ondergrond om mee te starten.

Wanneer je je haar hebt gekleurd met semi-permanente of permanente haarkleuring is uitgroei onvermijdelijk. Gemiddeld groeit je haar 1 tot 1,5 centimeter per maand.

De mate waarin de uitgroei zichtbaar is, is echter per persoon verschillend. Meestal wordt ervoor gekozen om het haar elke 4 tot 6 weken bij te kleuren. Bij een balayage/highlight uitgroei wordt ervoor gekozen om elk kwartaal of elke 6 maanden bij te kleuren.

Omdat we per klant een doelgerichte behandeling starten dat gebaseerd is op de persoonlijke voorkeuren en het type haar, is het per klant verschillend hoe lang en intensief een behandeling zal zijn.

We zetten in op een persoonlijke aanpak, waardoor de prijs per persoon kan verschillen.

Online afspraak boeken

Klaar voor een exclusieve transformatie?

Maak een afspraak
Afspraak maken