Algemene informatie

Ja, bij Dilara's Hair hebben we een speciale privéruimte ingericht voor vrouwen die een hoofddoek dragen. Deze ruimte biedt privacy en comfort, zodat je in alle rust en vertrouwen je haar kunt laten verzorgen door onze ervaren stylisten.

Jouw veiligheid en privacy zijn voor ons van het grootste belang. We hebben cameratoezicht voor de beveiliging van onze locatie en eigendommen, en we verwerken persoonsgegevens met de grootste zorg en in overeenstemming met de wet. Bovendien bieden we een privéruimte voor klanten die extra privacy wensen.

Absoluut! Onze stylisten zijn hoog opgeleid en blijven zich voortdurend ontwikkelen door middel van masterclasses, beurzen en events. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken, zodat we jou de beste en meest moderne haarverzorging kunnen bieden.

Afspraken

Je kunt eenvoudig een afspraak maken via zwevende chatbot, door ons te bellen, een bericht te sturen via WhatsApp, of te e-mailen. We raden je aan om van tevoren te boeken, zodat we voldoende tijd kunnen reserveren voor jouw behandeling.

Hoe eerder je een afspraak kan maken, hoe beter. We raden aan om minstens twee weken van tevoren te boeken, vooral tijdens drukke periodes, om teleurstelling te voorkomen. Uiteraard kan je ons altijd bellen om alsnog te kijken of we plek voor je kunnen maken. We denken graag met je mee.

Ja, u kunt uw afspraak wijzigen of annuleren. Neem hiervoor contact met ons op. Houd er rekening mee dat we mogelijk een annuleringsvergoeding in rekening brengen als de afspraak kort van tevoren wordt geannuleerd.

Haarbehandelingen

Dilara's Hair biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder knippen, kleuren, epileren, balayage, highlights, haarbotox, proteïne- en keratinebehandelingen. Onze stylisten zijn gespecialiseerd in verschillende technieken en behandelingen om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

Bij Dilara's Hair bieden we persoonlijke aandacht en maatwerk voor elk kapsel. Afhankelijk van je haarconditie en specifieke problemen, zoals droogheid, beschadiging of pluis, adviseren onze experts de meest geschikte behandeling voor jouw unieke haartype en behoeften.

De botox behandeling is perfect voor dun, fijn, beschadigd, futloos of vermoeid haar. Het hydrateert diep in de haarvezels, verbetert de elasticiteit, en maakt het haar veerkrachtiger, steviger, zacht en glanzend, met minder pluis.

Een Olaplex behandeling is speciaal ontworpen voor broos, beschadigd haar of haar met gespleten haarpunten. Het herstelt gebroken zwavelbruggen, wat resulteert in een verbeterde haarstructuur en -conditie, minder schade en zachtere, stralende lokken.

De Fusio-dose Kérastase behandeling is een luxe, gepersonaliseerde behandeling die specifieke haarproblemen aanpakt. We identificeren jouw haarprobleem, kiezen en mixen de juiste Kérastase producten, en passen deze toe voor direct zichtbaar resultaat.

Een keratinebehandeling is ideaal voor mensen met weerbarstig, pluizig haar, vooral voor diegenen met krullen of slag. Deze behandeling maakt je haar steil, zacht, glanzend en pluisvrij, waardoor het mooier in model valt.

Kleurbehandelingen

Een toning/spoeling heeft een egaliserende werking tijdens het intrekken. Een toning wordt ook wel een milde kleuring genoemd.

Een toner is eigenlijk een toevoeging van de juiste pigmenten. Alle hippe lichte kleuren die je nu op social media voorbij ziet komen zijn vrijwel allemaal gemaakt door middel van een blondeer techniek in combinatie met een toner.

Een toner wordt gebruikt na een blondering om gele tinten eruit te poetsen, of je lengte en punten krijgen een toner bij een uitgroei behandeling, maar ook als je jouw haarkleur wilt opfrissen gebruiken we een toner.

Omdat we per klant een doelgerichte behandeling starten dat gebaseerd is op de persoonlijke voorkeuren en het type haar, is het per klant verschillend hoe lang en intensief een behandeling zal zijn.

We zetten in op een persoonlijke aanpak, waardoor de prijs per persoon kan verschillen.

Een balayage is goed bij te houden als je dat maar met de juiste producten doet. Wanneer je je haar wast met een goede shampoo en een conditioner voor gekleurd haar, blijft een balayage lang mooi.

Daarnaast raden wij zeker aan om elke week een haarmasker van olaplex te gebruiken (no3). Natuurlijk groeit de kleuring met de tijd uit je haar maar bij deze techniek zal je veel minder snel last hebben van een uitgroei.

Wanneer je kiest voor één van deze behandelingen, kun je er vanuit gaan dat de behandeling zo’n 3,5 tot 5 uur in beslag zal nemen. Het verschilt per haartype hoe lang de behandeling zal duren. Ieder haartype heeft een andere dikte en lengte, basiskleur en ondergrond om mee te starten.

De kleurhoogte (blond of bruin) in combinatie met het aantal wassingen bepaalt de houdbaarheid van jouw toner. Bij een correctie zal de houdbaarheid korter zijn dan bij een opfrisser op de huidige kleurhoogte. Het is belangrijk dat het haar na een kleurbehandeling met goede en de juiste producten word verzorgd en gewassen.

Een toner hecht om het haar heen en herstelt het haar tussen de 20% en 30%. Dit resultaat van herstel zie je terug aan de glans op jouw haar.

Bij bruin haar is een toner tot 12 wassingen houdbaar, dit betekent dat de kleur na elke wassing minder scherp wordt.

Bij blond haar is dit anders, de houdbaarheid zal hierbij korter zijn, wel zal het haar de mooie glans behouden door middel van de demi permanente pigmenten die zijn toegevoegd

Wanneer je je haar hebt gekleurd met semi-permanente of permanente haarkleuring is uitgroei onvermijdelijk. Gemiddeld groeit je haar 1 tot 1,5 centimeter per maand.

De mate waarin de uitgroei zichtbaar is, is echter per persoon verschillend. Meestal wordt ervoor gekozen om het haar elke 4 tot 6 weken bij te kleuren. Bij een balayage/highlight uitgroei wordt ervoor gekozen om elk kwartaal of elke 6 maanden bij te kleuren.

Producten en nazorg

Onze specialisten geven altijd het juiste productadvies gebaseerd op jou haartype en de behandeling die je neemt.

Wij gebruiken alleen hoogwaardige, professionele haarverzorgingsproducten die zorgvuldig zijn geselecteerd om de beste resultaten te garanderen. Zo werken wij met  L’oreal, Kerastase, olaplex en Honma Tokyo.

Afspraak maken