Twee vrouwen krijgen kleurbehandelingen en laten hun haar knippen door een Kleurspecialist-kapper in een salon.
Jouw weg naar een stralende en natuurlijke haarlook

Ontdek Balayage-perfectie bij Dilara's Hair

Bij Dilara’s Hair is elke balayage-behandeling een samenspel van jouw persoonlijke stijl en onze expertise. We nemen de tijd om jou en je haar te leren kennen, zodat we een balayage kunnen creëren die niet alleen natuurlijk en mooi is, maar ook jouw unieke persoonlijkheid weerspiegelt. Onze toewijding aan kwaliteit en detail zorgt ervoor dat we alleen de beste producten gebruiken voor een gezond en schitterend resultaat.

Waarom klanten voor onze balayage Kiezen

Deskundigheid in Kleurtransformatie

Onze salon is een vertrouwde keuze voor balayage, gewaardeerd door klanten uit het hele land. We zijn trots op onze vermogen om snel te identificeren wat bij jou past, en onze vaardigheden gaan verder dan de standaard salonbehandelingen. Bij ons ervaar je een balayage die jouw look verfijnt en je haar laat stralen.

Een Kleurspecialist kapper werkt aan een vrouw met lang blond haar in een salon.
Twee vrouwen met hoofddoeken laten hun haar doen in een salon.

De finesse van balayage

Natuurlijke overgangen creëren

Onze benadering van balayage zorgt voor een fijne, natuurlijke overgang van kleuren. Door de aanzet bewust donkerder te houden dan de lengtes en punten, creëren we een effect dat zowel elegant als onderhoudsvriendelijk is, waardoor je minder vaak te maken hebt met zichtbare uitgroei.

 

Voor een zachtere uitstraling

Soft Balayage: subtiliteit en stijl

Onze soft balayage is perfect voor wie een subtiele verandering zoekt. Deze techniek, met zijn fijne highlights, zorgt voor een natuurlijke en verfijnde look. Het is de ideale keuze voor een minimale kleurverandering met een maximale impact.

Een vrouw met prachtig uitgevoerde balayage zittend in een stoel in een salon.
Een zwart-wit salon met stoelen, spiegel en balayagediensten beschikbaar.

Boek Jouw Balayage Ervaring

Jouw Tevredenheid staat voorop

Kies voor een balayage-behandeling bij Dilara’s Hair en laat je meenemen op een reis van stijl en persoonlijke zorg. Wij zijn toegewijd aan het creëren van een look die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en je zelfvertrouwen geeft. Klaar voor je transformatie?

Veelgestelde vragen over Balayage

Wanneer je kiest voor één van deze behandelingen, kun je er vanuit gaan dat de behandeling zo’n 3,5 tot 5 uur in beslag zal nemen. Het verschilt per haartype hoe lang de behandeling zal duren. Ieder haartype heeft een andere dikte en lengte, basiskleur en ondergrond om mee te starten.

Een balayage is goed bij te houden als je dat maar met de juiste producten doet. Wanneer je je haar wast met een goede shampoo en een conditioner voor gekleurd haar, blijft een balayage lang mooi.

Daarnaast raden wij zeker aan om elke week een haarmasker van olaplex te gebruiken (no3). Natuurlijk groeit de kleuring met de tijd uit je haar maar bij deze techniek zal je veel minder snel last hebben van een uitgroei.

Wanneer je je haar hebt gekleurd met semi-permanente of permanente haarkleuring is uitgroei onvermijdelijk. Gemiddeld groeit je haar 1 tot 1,5 centimeter per maand.

De mate waarin de uitgroei zichtbaar is, is echter per persoon verschillend. Meestal wordt ervoor gekozen om het haar elke 4 tot 6 weken bij te kleuren. Bij een balayage/highlight uitgroei wordt ervoor gekozen om elk kwartaal of elke 6 maanden bij te kleuren.

Online afspraak boeken

Klaar voor een exclusieve transformatie?

Maak een afspraak
Afspraak maken