Dé kleurspecialist in Zwanenburg, Amsterdam. Vind een kapsalon met spiegels en stoelen voor al uw stylingbehoeften.
Luxe en rustgevend

Geniet van me-time in onze luxe salon

Bij Dilara’s Hair begrijpen we dat sommige momenten een extra vleugje privacy en persoonlijke aandacht vereisen. Daarom bieden we in onze salon een unieke privéruimte aan, waar je in alle rust kunt genieten van onze haarbehandelingen. Onze privéruimte is ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen.

In deze exclusieve omgeving kun je ontspannen en jezelf zijn. Of je nu hoofddoek draagt, extra privacy wenst, of gewoon een rustige plek zoekt voor jezelf of je kinderen, onze privéruimte biedt de perfecte oplossing. Hier kun je ongestoord genieten van onze diensten, terwijl je je overgeeft aan de zorg van onze ervaren specialisten.

Kom eens langs

Exclusiviteit en persoonlijke aandacht

Extra privacy in de privéruimte

Exclusiviteit en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal. Mede daarom hebben wij als een van de weinige kapsalons een privéruimte gecreëerd. De privéruimte is perfect voor hoofddoekdragers, maar ook voor degenen die behoeften hebben aan meer privacy.

Heb je kinderen die een knipbeurt spannend vinden, raak je zelf snel overprikkeld of wil je om een andere reden gebruik maken van de privéruimte? Laat het ons weten bij het inplannen van je afspraak.

Dilara's Hair, een kapsalon die professionele haarbehandelingen en -verzorging biedt en een comfortabele omgeving biedt met spiegels en stoelen.
Een kapsalon met spiegels, stoelen en een hoofddoekgedeelte.

Genieten in stijl

Een oase van rust

In onze kapsalon kom je helemaal tot rust tijdens je behandeling. Ga lekker zitten in onze fijne kappersstoel, geniet van een heerlijk kopje koffie of thee en een aangename lekkernij.

Een bezoek aan een kapper in Zwanenburg of omstreken moet een fijn momentje voor jezelf zijn, geen flitsbezoek ‘omdat het moet’.

Kom je langs in onze stijlvolle salon? Dan vertrek je niet alleen tevreden met een betoverend kapsel, maar ook met innerlijke rust.

Kom eens langs!

De salon in het echt bewonderen?

Bekijk onze salon
Afspraak maken