Twee vrouwen laten hun haar doen in een salon, met hulp van een ervaren kleurspecialist-kapper uit Zwanenburg.
Glanzend, zacht én gezonder haar

Ultieme haarbehandelingen voor verzorgd haar

Ons haar heeft veel te verduren. Weeromstandigheden, stress en stylingtools hebben allemaal invloed op de gezondheid van je haar. Heb je beschadigd haar, is je haar dof of loop je tegen een ander haarprobleem aan? Geen paniek: er zijn gelukkig verschillende haarbehandelingen die jou kunnen helpen.

Laat je lokken stralen als nooit tevoren met een fusio-dose Kérastase behandeling of keratinebehandeling, herstel en verjong je haar met een botox handeling of behandel extreem beschadigd haar met een Olaplex behandeling. Tijdens iedere haarbehandeling staat persoonlijke aandacht voorop; ieder kapsel is maatwerk. Jij gaat op je best de deur uit!

Een Keratine, Proteïne, Botox of Keratase behandeling doen? Stuur ons daar voor een WhatsApp bericht.

Afspraak maken (Olaplex of Fusio Dose)

Haarbehandelingen

  • Olaplex Behandeling €35
  • Fusio Dose behandeling €40
  • Braliz Power shock behandeling €50
  • Botox Behandeling v.a. €140
  • Keratine Behandeling v.a. €150
  • Proteïne behandeling v.a. €160
Een vrouw laat haar haar knippen door een kleurspecialist in een salon in Zwanenburg.
Glad, glanzend en beheersbaar

Keratinebehandeling

Een keratinebehandeling is ideaal voor mensen met weerbarstig en pluizig haar. Vooral mensen met krullen en slag hebben eerder last van extra pluizig haar. Een ander voordeel van een keratinebehandeling is dat je haar mooier in model valt.

Wil jij steile, zachte, glanzende én pluisvrije lokken? De algehele look & feel van je haar verbeteren? Dan is een keratinebehandeling iets voor jou!

Een vrouw die een haarbehandeling krijgt in de kapsalon van Dilara.
Versterkend en verjongend

Botox behandeling

Een botox behandeling is ideaal als je last hebt van dun, fijn, beschadigd, futloos en/of vermoeid haar. Haarbotox, ook wel Botulin genoemd, wordt gebruikt tijdens een botox behandeling waarna jouw haren verjongen en met als gevolg veerkrachtiger en steviger worden.

De haarbotox hydrateert tot diep in de haarvezels, wat ervoor zorgt dat de elasticiteit verbetert. Na een botox behandeling is jouw haar zacht, het glanst en je hebt minder last van pluis.

Haarbotox behandeling
Een rij Haarverzorgingsproducten op een plank.
Herstelbehandeling voor beschadigd haar

Olaplex behandeling

Heb je broos haar en gespleten haarpunten? Of is je haar (extreem) beschadigd door chemische behandelingen zoals verven of bleken? Dan is een Olaplex behandeling perfect voor jou.

Een Olaplex herstelbehandeling herstelt gebroken zwavelbruggen in je haar. Zwavelbruggen zijn verantwoordelijk voor de kracht en structuur van het haar. Onderga je een Olaplex behandeling? Dan verbetert de haarstructuur en de algehele haarconditie. Het gevolg? Minder schade en zachtere lokken die weer stralen!

Een rij Dilara's Hair-shampoos op een plank.
Een snelle en effectieve maatwerk oplossing

Fusio-dose Kérastase behandeling

In de salon hebben wij ook een fusio-dose Kérastase behandeling. Dit is een geavanceerde, luxe en persoonlijke haarbehandeling die specifieke oplossingen voor jouw haarprobleem biedt.

We identificeren jouw probleem (bijvoorbeeld kleurvervaging, droog haar of een vette hoofdhuid), we kiezen en mixen de producten van Kérastase die bij jouw haar passen en we masseren dit mengsel in. Na het inwerken, uitspoelen en drogen merk je direct resultaat!

Ontspannen en privacy

Laat je behandelen in de privéruimte

Wist je dat wij een privéruimte hebben in onze salon? Wil je meer privacy omdat je snel overprikkeld bent, een hoofddoek draagt of om andere redenen? Bij ons kan je ook de privéruimte reserveren.

Bekijk Privéruimte
Dilara's Hair, een kapsalon die professionele haarbehandelingen en -verzorging biedt en een comfortabele omgeving biedt met spiegels en stoelen.
Dilara's Hair, een kapsalon met spiegel en planten, biedt uitzonderlijke haarbehandelingen en haarverzorgingsdiensten.

Exclusief

Ervaar onze salon

In onze salon staat exclusiviteit en persoonlijke aandacht centraal, waardoor elk bezoek een unieke ervaring wordt. We bieden een rustgevende omgeving waar je kunt ontspannen in onze comfortabele kappersstoelen, genietend van een heerlijk kopje koffie of thee en een smakelijke traktatie.

Onze focus ligt op het creëren van een moment van rust en verzorging, ver weg van de dagelijkse drukte.  Een bezoek aan onze salon in Zwanenburg is meer dan alleen een noodzakelijke knipbeurt; het is een verwenmoment voor jezelf, waarbij je niet alleen met een prachtig kapsel vertrekt, maar ook met een gevoel van welzijn en tevredenheid.

Over de salon
Online afspraak boeken

Klaar voor een exclusieve transformatie?

Maak een afspraak
Afspraak maken