Twee vrouwen bij Realisaties Dilara's Hair laten hun haar doen in een salon.
Ervaar de kunst van haarkleuring en -verzorging

Transformeer je Look met Dilara’s Hair

Wil jij jouw haren laten transformeren? Een kapsel dat perfect bij jouw gezicht en je persoonlijkheid past? Dan nodigen we je graag uit bij ons. Dilara’s Hair is dé knip en kleurspecialist in de buurt van Amsterdam. Mensen komen vanuit heel Nederland en zelfs vanuit Duitsland en België voor een knip-, haar- of kleurbehandeling naar onze kapsalon in Zwanenburg.

Ben jij toe aan een specialistische kleurbehandeling, wil jij je haren herstellen met een Olaplex behandeling of kan jouw coupe wel een botox- of keratinebehandeling gebruiken? Kom gezellig langs bij Dilara’s Hair: dé kleurspecialist kapper in Zwanenburg!

Vragen? WhatsApp ons

Wat collega’s en klanten over Dilara zeggen

Over Dilara

Met haar mooie lach leeft ze werkelijk mee in de prachtige transformaties die ze creëert. Ze is superlief en het is altijd ontspannen bij haar in de stoel. Dilara luistert heel goed naar de wensen van de klant en zet haar eigen expertise en ervaring in om het perfecte kapsel te realiseren.

Met een uitzonderlijk oog voor detail begrijpt Dilara als geen ander hoe ze de unieke eigenschappen van elk haartype kan omarmen.

Dankzij haar uitgebreide ervaring en diepgaande kennis kan je erop vertrouwen dat ze de meest deskundige adviezen geeft. Dilara is een vrouw die haar werk met liefde en vol passie uitvoert!

Dilara's Haarkleurspecialist zit in een stoel in een salon in Zwanenburg.
Een vrouw laat haar haar doen bij Dilara's Hair, een kleurspecialist kapper in Zwanenburg.

Ambitieus en vakkundig

Topstylisten

Onze haarstylisten worden op hoog niveau opgeleid. We werken met de beste producten en passen de nieuwste kleurtechnieken toe. We blijven onszelf constant ontwikkelen door middel van masterclasses, beurzen en events.

We blijven groeien en zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken en trends. Zo kunnen wij onze klanten een nóg betere en onderscheidende dienstverlening bieden! We worden niet voor niets de kleurspecialist kapper of balayage specialist genoemd.

Dilara, kleurspecialist kapper uit Zwanenburg, stylet het haar van een vrouw bij Dilara's Kapsalon.
Kom jij ons specialistische team versterken?

Werken bij de kleurspecialist kapper

Wil jij werken bij de allerleukste kapper van Zwanenburg? Wat leuk! Bekijk onze vacatures en wie weet sta jij binnenkort tussen andere gedreven en gespecialiseerde haarstylisten!

Bekijk vacatures
Ons team staat klaar om je te ondersteunen met deskundig advies

Heb je vragen of twijfels over je volgende haarstijl?

WhatsApp ons

Luxe en rust

De salon

Iedereen is welkom in onze exclusieve en mooie salon. Voor alleen een knipbeurt, maar ook voor een gespecialiseerde kleurbehandeling of een haarbehandeling. De salon is volledig gerenoveerd en straalt luxe en rust uit.

Neem plaats in een van onze fijne kappersstoelen en ervaar het comfort. Tijdens je behandeling kom je even helemaal tot rust, het is écht een momentje voor jezelf. En dat verdien je! Wanneer kom jij langs voor een transformatie en om de fijne ambiance te ervaren?

Over de salon
Dilara's Hair, een kapsalon met een zwarte stoel en een ronde spiegel, gespecialiseerd in haarkleuring.
Een kapsalon in Zwanenburg, Amsterdam, gespecialiseerd in haarkleuring.

Privacy & hoofddoek

Privéruimte

Wij zijn er voor iedereen en dus zijn wij ook een kapper voor vrouwen met een hoofddoek. Bij Dilara’s Hair begrijpen we het belang van privacy en comfort. Daarom bieden we een exclusieve privéruimte aan, ideaal voor klanten die extra discretie wensen of gewoon in alle rust willen genieten van hun behandeling.

Deze ruimte is perfect afgestemd op jouw behoeften, of je nu een hoofddoek draagt of simpelweg de voorkeur geeft aan een meer persoonlijke kapperservaring

Privéruimte
Online afspraak boeken

Klaar voor een exclusieve transformatie?

Maak een afspraak
Afspraak maken