Een zwart-witte salon met een spiegel en stoelen.
Luxe en rustgevend

Geniet van me-time in onze luxe salon

Bij ons in de salon is iedereen welkom. Wil je je haren laten knippen, een verzorgende haarbehandeling ondergaan of genieten van een volledige transformatie? Het is mogelijk in onze fijne salon.

Onze specialisten nemen alle tijd voor jou en je haar, het enige wat jij hoeft te doen is aangeven wat je wensen zijn om vervolgens te ontspannen met een heerlijk kopje koffie of thee. Bij ons geniet je écht van een momentje voor jezelf.

Kom eens langs

"A visit to the salon is like a mini vacation for the soul."

-Dilara's Hair

Exclusiviteit en persoonlijke aandacht

Extra privacy in de privéruimte

Exclusiviteit en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal. Mede daarom hebben wij als een van de weinige kapsalons een privéruimte gecreëerd. De privéruimte is perfect voor hoofddoekdragers, maar ook voor degenen die behoeften hebben aan meer privacy.

Heb je kinderen die een knipbeurt spannend vinden, raak je zelf snel overprikkeld of wil je om een andere reden gebruik maken van de privéruimte? Laat het ons weten bij het inplannen van je afspraak.

Bekijk Privéruimte
Een kapsalon in Zwanenburg, Amsterdam, gespecialiseerd in haarkleuring.
Een kapsalon met zwarte stoelen en een zwart bord.

Genieten in stijl

Een oase van rust

In onze kapsalon kom je helemaal tot rust tijdens je behandeling. Ga lekker zitten in onze fijne kappersstoel, geniet van een heerlijk kopje koffie of thee en een aangename lekkernij.

Een bezoek aan een kapper in Zwanenburg of omstreken moet een fijn momentje voor jezelf zijn, geen flitsbezoek ‘omdat het moet’. Kom je langs in onze stijlvolle salon? Dan vertrek je niet alleen tevreden met een betoverend kapsel, maar ook met innerlijke rust.

Kom eens langs!

De salon in het echt bewonderen?

Bekijk onze salon
Afspraak maken