De achterkant van een vrouw die haar lange blonde haar blondeert in een salon.
Wij begrijpen jou.

Perfecte en natuurlijke groei

Bij Dilara’s Hair begrijpen we dat uitgroei een natuurlijk onderdeel is van je haarkleuravontuur. Onze uitgroei behandelingen zijn ontworpen om je bestaande kleur naadloos bij te werken, waardoor je haar er altijd fris en perfect gekleurd uitziet.

Vlekkeloze overgangen voor jouw haar

Expertise in uitgroei voor jou

Onze kleurspecialisten zijn meesters in het subtiel bijwerken van uitgroei, zodat je haarkleur er consistent en natuurlijk uitziet. We passen geavanceerde technieken toe om ervoor te zorgen dat de nieuwe haargroei perfect overeenkomt met je bestaande haarkleur, of je nu een volledige kleurverandering hebt ondergaan of subtiele highlights hebt.

Een vrouw in een kapsalon in Zwanenburg, met lang golvend haar, maakt online een afspraak met een kapper.
Een vrouw die een Haarbotox-behandeling ondergaat in een salon.

Jouw unieke kleur, onze zorg

Gepersonaliseerde kleurbenadering

Elke uitgroei behandeling bij Dilara’s Hair is afgestemd op jouw specifieke behoeften. We evalueren je huidige haarkleur, luisteren naar je wensen, en gebruiken alleen de beste producten om een resultaat te bereiken dat zowel mooi als langdurig is.

 

Tips voor langdurige kleurbehoud

Onderhoud en nazorg

Naast de uitgroei behandeling bieden we ook advies over hoe je je kleur thuis kunt onderhouden. Van het kiezen van de juiste haarverzorgingsproducten tot tips voor het uitstellen van de volgende kleurbehandeling, wij zorgen ervoor dat je haar er tussen de salonbezoeken door geweldig blijft uitzien.

Een vrouw laat haar haar knippen door een kleurspecialist in een salon in Zwanenburg.
Een vrouw die achter een bureau achter een computer zit terwijl ze haar haar laat knippen.

Boek jouw uitgroei behandeling

Persoonlijke aandacht

Laat je niet langer storen door uitgroei. Kies voor een professionele uitgroei behandeling bij Dilara’s Hair en geniet van een fijne, stralende haarkleur, elke dag weer.

Veelgestelde vragen over Highlights

Wanneer je je haar hebt gekleurd met semi-permanente of permanente haarkleuring is uitgroei onvermijdelijk. Gemiddeld groeit je haar 1 tot 1,5 centimeter per maand.

De mate waarin de uitgroei zichtbaar is, is echter per persoon verschillend. Meestal wordt ervoor gekozen om het haar elke 4 tot 6 weken bij te kleuren. Bij een balayage/highlight uitgroei wordt ervoor gekozen om elk kwartaal of elke 6 maanden bij te kleuren.

Omdat we per klant een doelgerichte behandeling starten dat gebaseerd is op de persoonlijke voorkeuren en het type haar, is het per klant verschillend hoe lang en intensief een behandeling zal zijn.

We zetten in op een persoonlijke aanpak, waardoor de prijs per persoon kan verschillen.

Online afspraak boeken

Klaar voor een exclusieve transformatie?

Maak een afspraak
Afspraak maken