De achterkant van een vrouw die haar lange blonde haar blondeert in een salon.
Bereik de perfecte blonde tint met onze expertise

Blonderen bij Dilara's Hair: expertise in stralend blond

Ontdek de kunst van het blonderen bij Dilara’s Hair, waar we jarenlang expert zijn in het creëren van prachtige, stralende blonde tinten. Onze ervaren kleurspecialisten gebruiken geavanceerde technieken en hoogwaardige producten om jouw droomblond te realiseren, terwijl de gezondheid van je haar behouden blijft.

Veilig en effectief naar jouw ideale blond

Deskundigheid in blonderen

Bij Dilara’s Hair begrijpen we dat blonderen een nauwkeurig proces is dat expertise vereist. Of je nu gaat voor een subtiele balayage, volledige highlights of een complete kleurverandering, wij zorgen voor een veilige en effectieve behandeling die resulteert in een prachtige, levendige blonde kleur.

 

Een haarstylist die een blondeerbehandeling uitvoert op de achterkant van het haar van een vrouw in een salon.
Een Kleurspecialist kapper werkt aan een vrouw met lang blond haar in een salon.

Een blondtint die bij jou past

Gepersonaliseerde blonde transformaties

Elke blonderingsbehandeling is uniek en wordt afgestemd op jouw specifieke wensen en haartype. We nemen de tijd om jouw haardoelen te begrijpen en adviseren je over de beste tinten en technieken om de gewenste resultaten te bereiken, terwijl we de integriteit van je haar waarborgen.

Wat zijn de ervaringen van anderen?

Behoud jouw stralende blond

Nazorg en onderhoud

Naast de blonderingsbehandeling bieden we essentieel advies over hoe je jouw nieuwe blonde lokken thuis kunt verzorgen. Van het kiezen van de juiste verzorgingsproducten tot tips voor het behoud van de kleur, wij zorgen ervoor dat je haar er tussen de salonbezoeken door fantastisch blijft uitzien.

 

Een vrouw laat haar haar blonderen in een salon.
Twee vrouwen krijgen kleurbehandelingen en laten hun haar knippen door een Kleurspecialist-kapper in een salon.

Boek jouw blonderen behandeling

Persoonlijke aandacht

Laat je haar transformeren naar een schitterend blond bij Dilara’s Hair. Onze toewijding aan kwaliteit en jouw tevredenheid garandeert een blonde look die niet alleen straalt, maar ook jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Veelgestelde vragen over Blonderen

De kleurhoogte (blond of bruin) in combinatie met het aantal wassingen bepaalt de houdbaarheid van jouw toner. Bij een correctie zal de houdbaarheid korter zijn dan bij een opfrisser op de huidige kleurhoogte. Het is belangrijk dat het haar na een kleurbehandeling met goede en de juiste producten word verzorgd en gewassen.

Een toner hecht om het haar heen en herstelt het haar tussen de 20% en 30%. Dit resultaat van herstel zie je terug aan de glans op jouw haar.

Bij bruin haar is een toner tot 12 wassingen houdbaar, dit betekent dat de kleur na elke wassing minder scherp wordt.

Bij blond haar is dit anders, de houdbaarheid zal hierbij korter zijn, wel zal het haar de mooie glans behouden door middel van de demi permanente pigmenten die zijn toegevoegd

Een toning/spoeling heeft een egaliserende werking tijdens het intrekken. Een toning wordt ook wel een milde kleuring genoemd.

Een toner is eigenlijk een toevoeging van de juiste pigmenten. Alle hippe lichte kleuren die je nu op social media voorbij ziet komen zijn vrijwel allemaal gemaakt door middel van een blondeer techniek in combinatie met een toner.

Een toner wordt gebruikt na een blondering om gele tinten eruit te poetsen, of je lengte en punten krijgen een toner bij een uitgroei behandeling, maar ook als je jouw haarkleur wilt opfrissen gebruiken we een toner.

Omdat we per klant een doelgerichte behandeling starten dat gebaseerd is op de persoonlijke voorkeuren en het type haar, is het per klant verschillend hoe lang en intensief een behandeling zal zijn.

We zetten in op een persoonlijke aanpak, waardoor de prijs per persoon kan verschillen.

Online afspraak boeken

Klaar voor een exclusieve transformatie?

Maak een afspraak
Afspraak maken